Bestellen

U kunt onze producten bestellen via onze webshop, telefonisch of per mail. Daarnaast kunt u bij ons terecht in de winkel in Maaseik (België). Bestellen via onze webshop gaat heel eenvoudig. Selecteer de producten en kies het aantal. U wordt automatisch doorgestuurd naar uw winkelmand. Kies voor de knop “Doorgaan naar afrekenen” en vul uw gegevens en verzendadres in. Selecteer de gewenste betaalmethode en plaats uw online bestelling. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aankoop. Wij nemen zo spoedig mogelijk per mail of Whatsapp contact met u op om uw bestelling te leveren.

Levering

Outlet232 heeft een eigen bezorgservice en levert de Teak Tuinmeubelen altijd in overleg bij u thuis of op een ander gewenst bezorgadres. Wij nemen contact met u op over de leverdag en zullen met u een tijd afspreken. De bezorgkosten voor de levering bedragen standaard €25,- per afleveradres binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) België en Luxemburg. Heeft u gekozen voor een contante betaling bij aflevering dan kunt u cash afrekenen met de chauffeur.

Enkele aandachtspunten bij bezorging

  • Zorg dat op het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is om evt. mee te helpen. Meestal nemen wij nog +/- 30 minuten van te voren telefonisch contact op, graag telefonisch bereikbaar zijn op afleveringsdatum.
  • Let op dat de bestelde meubelen ook naar binnen gebracht kunnen worden. Smalle deuren en doorgangen, trappen en diversen kunnen hinderlijk zijn. Geef dit van te voren aan!
  • Levering door onze eigen bezorgservice is inclusief montage, mits vrij toegankelijk! Bij twijfel neem vooraf contact met ons op.
  • Het naar binnen bezorgen van meubelen geschiedt op uw eigen verantwoordelijkheid, wij zijn niet aansprakelijk voor evt. schade.

Afhalen

Komt u uw producten liever afhalen bij ons in de winkel in Maaseik? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie “Afhalen” U betaald dan geen bezorgkosten. Neem telefonisch contact met ons op om uw gewenste ophaaldatum en tijd door te geven. Wij zorgen er dan voor dat de producten voor u klaar staan. Let op! Wij beschikken niet over een pinautomaat in de winkel. U kunt contact betalen of via iDEAL, Bancontact of SprayPay via onze webshop. Afhalen is mogelijk tijdens onze regulieren openingstijden:

Maandag:  12:00 tot 17:00
Dinsdag:   10:00 tot 17:00
Woensdag:  10:00 tot 17:00
Donderdag:  10:00 tot 17:00
Vrijdag:  10:00 tot 17:00
Zaterdag:  10:00 tot 17:00
Zondag:  12:00 tot 17:00

Productcategorieën

Waarom Outlet232?

✓ Al 20 jaar specialist met de grootste collectie teak tuinmeubelen
✓ Onze tuinmeubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van massief tropisch hardhout
✓ Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
✓ Online bestellen via de webshop kan 24 uur per dag,  7 dagen per week
✓ Snelle levering van tuinmeubelen
✓ Betalen kan gewoon contant bij het leveren van uw product. U kunt ook vooraf betalen met iDEAL of Bancontact.