Bestellen & Levering

U kunt onze producten het hele jaar door bestellen via onze webshop, telefonisch of per mail. Daarnaast kunt u tussen 15 februari en 15 september bij ons terecht in de winkel in Maaseik (België). Bestellen via onze webshop gaat heel eenvoudig. Selecteer de producten en kies het aantal. U wordt automatisch doorgestuurd naar uw winkelmand. Kies voor de knop “Doorgaan naar afrekenen” en vul uw gegevens en verzendadres in. Selecteer de gewenste betaalmethode en plaats uw online bestelling. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aankoop. Wij nemen zo spoedig mogelijk per mail of Whatsapp contact met u op om uw bestelling te leveren.

Belangrijk

U kunt natuurlijk het hele jaar door online onze producten bestellen. Tussen 15 September en 15 Februari kunnen er geen producten worden afgehaald in ons magazijn te Maaseik. Leveringen voor online bestellingen vinden in die periode om de 2 weken plaats, afhankelijk van uw woonplaats. Heeft u vragen over leveringen? Neem dan even contact op net ons en wij helpen u graag verder.

Levering

Outlet232 heeft een eigen bezorgservice en levert de Teak Tuinmeubelen altijd in overleg bij u thuis of op een ander gewenst bezorgadres. Wij nemen contact met u op over de leverdag en zullen met u een tijd afspreken. De bezorgkosten voor de levering bedragen standaard €25,- per afleveradres binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) België en Luxemburg. Heeft u gekozen voor een contante betaling bij aflevering dan kunt u cash afrekenen met de chauffeur.

Enkele aandachtspunten bij bezorging

  • Zorg dat op het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is om evt. mee te helpen. Meestal nemen wij nog +/- 30 minuten van te voren telefonisch contact op, graag telefonisch bereikbaar zijn op afleveringsdatum.
  • Let op dat de bestelde meubelen ook naar binnen gebracht kunnen worden. Smalle deuren en doorgangen, trappen en diversen kunnen hinderlijk zijn. Geef dit van te voren aan!
  • Levering door onze eigen bezorgservice is inclusief montage, mits vrij toegankelijk! Bij twijfel neem vooraf contact met ons op.
  • Het naar binnen bezorgen van meubelen geschiedt op uw eigen verantwoordelijkheid, wij zijn niet aansprakelijk voor evt. schade.

Afhalen

Komt u uw producten liever afhalen bij ons in de winkel in Maaseik? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie “Afhalen” U betaald dan geen bezorgkosten. Neem telefonisch contact met ons op om uw gewenste ophaaldatum en tijd door te geven. Wij zorgen er dan voor dat de producten voor u klaar staan. Let op! Wij beschikken niet over een pinautomaat in de winkel. U kunt contant betalen bij levering of via iDEAL en Bancontact via onze webshop.

Let op: Afhalen is alleen mogelijk tussen 15 februari en 15 september.

Waarom Outlet232?

✓ Al 20 jaar specialist met de grootste collectie teak tuinmeubelen
✓ Onze tuinmeubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van massief tropisch hardhout
✓ Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
✓ Online bestellen via de webshop kan 24 uur per dag, 7 dagen per week
✓ Snelle levering van tuinmeubelen
✓ Betalen kan gewoon contant bij het leveren van uw product. U kunt ook vooraf betalen met iDEAL of Bancontact.