Bestellen

U kunt onze producten bestellen via onze webshop, telefonisch of per mail. Daarnaast kunt u bij ons terecht in de winkel in Maaseik (België). Bestellen via onze webshop gaat heel eenvoudig. Selecteer de producten en kies het aantal. U wordt automatisch doorgestuurd naar uw winkelmand. Kies voor de knop “Doorgaan naar afrekenen” en vul uw gegevens en verzendadres in. Selecteer de gewenste betaalmethode en plaats uw online bestelling. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aankoop. Wij nemen zo spoedig mogelijk per mail of Whatsapp contact met u op om uw bestelling te leveren.

CONTACTLOZE BEZORGING VAN UW PRODUCTEN

Update omtrent het COVID-19 Virus (17-06-2020 15:18)
De overheid heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het COVID-19 (corona) virus te bestrijden. Op dit moment mag Outlet232 de producten bij u leveren en is het mogelijk om af te halen als u in Nederland of België woont. Tevens is het mogelijk om onze winkel in Maaseik te bezoeken. Wij nemen maatregelen om onze medewerkers zo beschermd mogelijk hun werkzaamheden uit te laten voeren:

 1. Onze winkel in Maaseik is vanaf maandag 11 mei weer geopend
 2. In de winkel kunnen maximaal 2 personen per keer naar binnen
 3. Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken
 4. In de webshop geven we de voorkeur aan de betaalmethodes iDeal of Bancontact. In de winkel kunt u alleen contant betalen.
 5. Wij leveren onze producten kant-en-klaar bij u thuis. De bezorgkosten bedragen €25,- per bezorgadres.
 6. Bij de bezorging van uw bestelling houden wij de afstand die de overheid ons verplicht
 7. Onze bezorgers zijn verplicht om handschoenen te dragen
Mocht u vragen hebben over onze contactloze bezorging, neem dan contact met ons op.

Levering

Outlet232 heeft een eigen bezorgservice en levert de Teak Tuinmeubelen altijd in overleg bij u thuis of op een ander gewenst bezorgadres. Wij nemen contact met u op over de leverdag en zullen met u een tijd afspreken. De bezorgkosten voor de levering bedragen standaard €25,- per afleveradres binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) België en Luxemburg. Heeft u gekozen voor een contante betaling bij aflevering dan kunt u cash afrekenen met de chauffeur.

Enkele aandachtspunten bij bezorging

 • Zorg dat op het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is om evt. mee te helpen. Meestal nemen wij nog +/- 30 minuten van te voren telefonisch contact op, graag telefonisch bereikbaar zijn op afleveringsdatum.
 • Let op dat de bestelde meubelen ook naar binnen gebracht kunnen worden. Smalle deuren en doorgangen, trappen en diversen kunnen hinderlijk zijn. Geef dit van te voren aan!
 • Levering door onze eigen bezorgservice is inclusief montage, mits vrij toegankelijk! Bij twijfel neem vooraf contact met ons op.
 • Het naar binnen bezorgen van meubelen geschiedt op uw eigen verantwoordelijkheid, wij zijn niet aansprakelijk voor evt. schade.

Afhalen

Komt u uw producten liever afhalen bij ons in de winkel in Maaseik? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie “Afhalen” U betaald dan geen bezorgkosten. Neem telefonisch contact met ons op om uw gewenste ophaaldatum en tijd door te geven. Wij zorgen er dan voor dat de producten voor u klaar staan. Let op! Wij beschikken niet over een pinautomaat in de winkel. U kunt contact betalen of via iDEAL, Bancontact of SprayPay via onze webshop. Afhalen is mogelijk tijdens onze regulieren openingstijden:

Maandag:  12:00 tot 17:00
Dinsdag:   10:00 tot 17:00
Woensdag:  10:00 tot 17:00
Donderdag:  10:00 tot 17:00
Vrijdag:  10:00 tot 17:00
Zaterdag:  10:00 tot 17:00
Zondag:  12:00 tot 17:00

Productcategorieën

Waarom Outlet232?

✓ Al 20 jaar specialist met de grootste collectie teak tuinmeubelen
✓ Onze tuinmeubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van massief tropisch hardhout
✓ Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
✓ Online bestellen via de webshop kan 24 uur per dag,  7 dagen per week
✓ Snelle levering van tuinmeubelen
✓ Betalen kan gewoon contant bij het leveren van uw product. U kunt ook vooraf betalen met iDEAL of Bancontact.