Betalen

Bij Outlet232 kunt u uw Teak Tuinmeubelen op verschillende manieren betalen. Komt u bij ons langs in de winkel in Maaseik dan kunt contant betalen. Wij beschikken niet over een pinautomaat. U kunt de bestelling direct meenemen. Bij het online bestellen van uw producten heeft u de mogelijkheid tot de volgende betaalmethodes:

Contant bij afleveren

Kies in onze webshop voor de gewenste producten en geef aan waar u deze wilt ontvangen. Bij het afrekenen kiest u voor de betaalmethode “Contant bij aflevering”. Bij de levering van de producten betaalt u het openstaande bedrag aan de bezorger.

iDEAL of Bancontact

Wilt u uw bestelling direct betalen op onze webshop? Kies dan voor iDEAL als u woonachtig bent in Nederland en Bancontact voor België. Op onze website maken wij gebruik van een beveiligde verbinding waardoor u veilig en eenvoudig online kunt betalen.

Betalen in termijnen via SprayPay

Binnenkort beschikbaar!

Met SprayPay kunt u aankopen met een minimale bestelwaarden van €250,- in termijnen betalen. Bij SprayPay is het mogelijk om uw bestelling in 12, 18, 24 of 36 maanden te betalen. Kies in de webshop voor de betaalmethode “Betalen in termijnen met SprayPay” en u wordt automatisch doorgestuurd. SprayPay beoordeelt aan de hand van een aantal checks, razendsnel uw aanvraag. Deze beoordeling vindt online plaats en u weet binnen enkele seconden of u in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan ontvangt u daarvan een bevestiging en leveren wij onze producten z.s.m.

Heeft u vragen over de betaalmethode of producten in onze webshop? Neem dan contact op met Outlet232.

Waarom Outlet232?

✓ Al 20 jaar specialist met de grootste collectie teak tuinmeubelen
✓ Onze tuinmeubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van massief tropisch hardhout
✓ Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
✓ Online bestellen via de webshop kan 24 uur per dag, 7 dagen per week
✓ Snelle levering van tuinmeubelen
✓ Betalen kan gewoon contant bij het leveren van uw product. U kunt ook vooraf betalen met iDEAL of Bancontact.