Veelgestelde Vragen

Heeft u tijdens het bestellen van uw Teak Tuinmeubelen vragen of wenst u persoonlijk advies over onze producten? Neem dan contact op met Outlet232. Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten.

Uw bestelling wordt in het hoogseizoen in de regel binnen 5 dagen door onze eigen bezorgservice bij U geleverd. In het voor-en naseizoen kan de levertijd oplopen tot 14 dagen, maar wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Wij houden u altijd goed op de hoogte over de afleverdatum. Enkele dagen voor de geplande aflevering nemen wij contact met u op om de exacte bezorgdag en tijd met u af te spreken.

Ja. Bij het afrekenen van uw producten kunt u kiezen voor de optie “Betalen in termijnen via SprayPay”. U kunt zelf selecteren in hoeveel termijn (vanaf 12) u het bedrag wilt betalen. Deze optie is mogelijk vanaf een minimum bestelwaarde van €250,-. Lees hier meer informatie over betalen via SprayPay.

Nee. Outlet232 hanteert een standaard bedrag van €25,- aan verzendkosten ongeacht het totaalbedrag van uw bestelling. Wij leveren door heel Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Op dit moment is het nog niet mogelijk om levering aan landen buiten Nederland en België te voorzien.

Ja. U kunt ten allen tijden de bestelde Teak Tuinmeubelen zelf afhalen in ons magazijn in Maaseik (België). Wij zijn gevestigd aan de Weertersteenweg 232 met postcode 3680. U kunt bij ons langskomen om de bestelling op te halen tijdens de reguliere openingsuren. Het is tevens en alleen op afspraak mogelijk om buiten onze openingstijden langs te komen.

Wij geven de voorkeur aan contante betaling bij aflevering van uw bestelling. Bij het afrekenen van uw producten kunt u tevens kiezen voor de betaalmethoden iDEAL, Bancontact en SprayPay. Een aanbetaling is niet nodig. Bekijk hier meer informatie over onze betaalmethodes.

Ja. Grote afnames zijn mogelijk via onze webshop. Voor grote afnames boven de 5000 euro kunnen we in overleg korting geven.

Ja. Op onze tuinmeubelen van teakhout geven wij een garantie van 2 jaar. Lees hier meer over onze garantievoorwaarden.

Uw eventuele klacht kan u richten aan info@outlet232.com onder vermelding van uw naam+adres+tel.nr en datum van aflevering.

Outlet232 staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Neem per mail contact met ons op om een eventuele samenwerking te bespreken.

Productcategorieën

Waarom Outlet232?

✓ Al 20 jaar specialist met de grootste collectie teak tuinmeubelen
✓ Onze tuinmeubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van massief tropisch hardhout
✓ Wij leveren voor €25 in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
✓ Online bestellen via de webshop kan 24 uur per dag,  7 dagen per week
✓ Snelle levering van tuinmeubelen
✓ Betalen kan gewoon contant bij het leveren van uw product. U kunt ook vooraf betalen met iDEAL of Bancontact.